Gratis fragt ved køb over 500 kr. med GLS  |  Forsendelse: Hver onsdag

cover2

Inspiration til indretning

Vinteren er så småt ved at tage fat og altanen er ikke altid hjemmets primære fokus. Vi længes efter lange dovne dage i solen og middagsselskaber på altanen. Her får du vores inspiration til, hvordan du indretter dig på din altan, så der er plads til begge dele. Hos Altan-liv mener vi at det netop er nu du skal gøre dig dine altan-overvejelser, så du kan bruge mest mulig tid på blot at nyde den. Selv den mindste altan kan gøres til det perfekte sted at slappe af. Ved hjælp af lækre altan møbler kan du skabe et altan-liv med udendørs afslapning, hygge og kvalitetstid.

Belysning

Første og fremmest vil vi indlede vores inspiration til indretningen på din altan, ved at nævne belysning. Der er mange gode muligheder for at forlænge altantimerne med alt fra små og store lyskæder, til selvdrevne lyskilder som de populære Sonnenglas. Det skaber ikke kun en hyggelig stemning om aftenen, det giver dig også følelsen af at have et ekstra rum. Den vigtigste mission i din altanindretning.

Funktion

Hvis din altan er lille, stiller det større krav til din kreativitet og planlægning. Det er her ekstra vigtigt, at du bruger din altans kvadratmeter smart og fornuftigt. En god tommelfingerregel er at sætte sig ned og overveje hvilke funktioner du egentlig gerne vil have, at lige præcis din altan skal opfylde. Drømmer du mest om en altan hvor du kan slappe af og læse en god bog, eller ønsker du dig mest af alt et sted at dyrke grønne planter og blomster?

Uanset hvad du går og drømmer om, vil dine tanker om funktionalitet komme dig tilgode. Når først du har bestemt dig, bliver det også meget nemmere at udvælge hvilke møbler og tilbehør at investere i.

Praktiske materialer

Når du skal investere i altanmøbler og -tilbehør, er det vigtigt at tage hensyn til vejr og vind, så de kan holde til at stå ude længst muligt. Af den grund er det altid vigtigt at du nøje overvejer, hvilke materialer du ønsker at indrette med. Vi anbefaler at du udvælger altanmøbler og -tilbehør, der kan tåle vand, vind og vejr. Til dit held findes der heldigvis et utal af lækre udendørs møbler og tilbehør, som er skabt i solide materialer, der er tilpasset det utilregnelige danske vejr. Et godt eksempel på et brand, der designer deres produkter til det danske vejr, er de moderne Tec Out. Nå det er sagt, er der også altanmøbler og -tilbehør der kun fremstår mere charmerende ved at få lidt patina. Se eventuelt altankasserne i kobber.

Derudover kan du også altid overveje forskellige tekstiler. Indret din altan med masser af forskellige tekstiler for at opnå en hyggelig atmosfære. Vi bor trods alt i Danmark, hvor det kan være rart at svøbe sig lidt ind i tæpper og puder.

Fleksible møbler

Uanset altanstørrelse, så er det en rigtig god idé at investere i fleksible udendørs møbler, så din altan kan opfylde flere funktioner. Når pladsen er trang, er det altid en god idé at indrette med multifunktionelle møbler. Fleksible møbler med mange funktioner er nemlig super smarte, da de kan dække flere funktioner og dermed spare plads på din altan. Der findes mange muligheder for at være kreativ med altanmøbler og -tilbehør i din altanindretning. Du kan eksempelvis investere i en bænk med indbygget opbevaring eller skamler, som kan bruges til både siddepladser eller sidebord. Et tip er altid at indrette med lange og smalle møbler, for at opnå ekstra rummelighed.

Brug væggene

Med altan inspiration er det en god idé at hænge blomster og planter op på gelændere og vægge, så du sparer på gulvpladsen, men samtidig skaber en hyggelig grøn altan. Især altankasser er super dekorative og praktiske. Du kan også udnytte vægpladsen ved at hænge hylder op, hvor du kan skabe opbevaring og plads til dekorative krukker. Ligeledes kan det være en god idé at hænge altanbordet op på væggen eller gelænderet, hvis det er muligt. Du kan altid tage et kig på de svævende møbler fra Upon. En kollektion der virkelig gavner indretningen på din altan.

Find produkterne her

  • Altankasse, Kobber

  • Butterfly Foldebord, Hvid

  • Opbevaringsbænk, Hvid

  • Sonnenglas

  • Tec Out Seats Grass

  • Tec Out Seats, Dawn

  • Tec Out Seats, Soil

  • Tec Out Settle

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.