Gratis fragt ved køb over 1500 kr. med GLS

cover_oli

Det gode liv i byen

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og hos Altan-liv vil vi gerne være med til at højne netop disse elementer.

Alle vores produkter er nøje udvalgt til at skabe et æstetisk udtryk på altanen, der samtidig er præget af kvalitet og funktionalitet.

Udover vores bredde udvalg af møbler og altan accessories, vil vi gerne inspirere dig til, hvordan du selv kan få mere ud af din altan. Under vores inspirationsside finder du en lang række blogindlæg, der spænder fra lette sommer opskrifter til gode råd fra vores hold af grønne eksperter.

Det grønne og bæredygtige er en hjørnesten i Altan-liv, hvilket også afspejles i vores nøje udvalgte samarbejdspartnere og leverandører. I vores shop har vi forenet en lang række små virksomheder og projekter, der alle har socialt ansvar eller bæredygtighed som deres kernefokus i deres produkter og måde at arbejde på.

Vi håber du bliver inspireret til at gøre mere ud af din altan og gå sommeren i møde med de bedste forudsætninger for at nyde det gode liv i byen.

Find produkterne her

  • Altankasse, Kobber

  • Altankogebogen

  • Foldestol York, Teak

  • Hængebord

iooli_cover
Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.