Gratis fragt ved køb over 1500 kr. med GLS

Trimm Copenhagen – Loungemøbler til altanen

Trimm_forside

Trimm Copenhagen er en dansk designdrevet virksomhed, der skaber interiør og livsstilsprodukter til mennesker, der stiller særlig høje krav til kvalitet, komfort, mobilitet og design.

Trimm Copenhagen ønsker at fremme livskvalitet og udfordre hvordan mennesker interagerer og tilbringer tid sammen, ved at skabe en uformel ramme, med fokus på loungestemning – udenfor!

På AltanLiv har vi lagt vægt på at udvælge produkter, hvis design er tilpasset udelivet og den begrænsede plads på altanen. Derudover har produkternes håndtering og holdbarhed været topprioritet. Alle produkter er smuds og vandafvisende – og kan stå ude HELE året.

Trimm Copenhagens produkter er nemme at håndtere og flytte, på grund af den lette vægt. Fyldet består af EPS kugler, som sikrer høj komfort og fast støtte. Produkterne er lavet til at holde mange sæsoner uden at falme, og er samtidig åndbare og mug resistente. Materialet: Sunbrella Plus®, er overraskende blødt, og derfor er møblerne lige velegnede til indendørs som udendørs brug.

  • Trimm Copenhagen Lounge Satellite Graphite

  • TRIMM Copenhagen Vertical Flowerpot Grå

  • Single Flowerpot

  • Terazzo Tray

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.