Gratis fragt ved køb over 500 kr. med GLS  |  Forsendelse: Hver onsdag

sonnenglas

Altan-liv giver dig en lysere vinter

Sonnenglas sætter lys på din altan.  

Alle vores produkter er nøje udvalgt til at skabe et æstetisk udtryk på altanen, der samtidig er præget af kvalitet og funktionalitet.

Dette gælder også for Sonnenglas, som vi er meget stolte over at forhandle. 

Sonnenglas er en innovativ og bæredygtig nyfortolkning af det traditionelle sylteglas. Glasset lyser op gennem fire små LED lamper, som er installeret i låget. Lamperne kører på solenergi og kan lyse i op til 12 timer, når det er fuldt opladt. Stiller du dit Sonnenglas på et mørkt underlag, reflekteres lyset i glassets konstruktion og tilfører et eventyrlig og dragende element til altanens udtryk.

I disse mørke og kolde tider bliver altanen ofte negligeret og opslugt af frost, sne og faldende blade fra trætoppende. Men med få elementer, kan du skabe liv og lys, som du kan nyde inde fra stuens lune favn. 

Bæredygtig produktion

Sonnenglas er ikke kun unikke i deres design, men også produktionen skaber lys for mange i en mørk tilværelse. Glasset er produceret i Sydafrika af tidligere hjemløse, der i dag har fået et arbejde at stå op til og et hjem at føle sig tryg i. Når du køber dit Sonnenglas går en del af beløbet til en lokal uddannelsesfond, der giver de ansattes børn mulighed for uddannelse og en lysere fremtid.

Vi håber du bliver inspireret til at gøre mere ud af din altan og den mørke vintertid bliver lidt lysere.

Køb den her

  • Sonnenglas

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.