Gratis fragt ved køb over 1500 kr. med GLS

BLACK FRIDAY 2020 hos AltanLiv

Black Friday er lige om hjørnet (den 27. november 2020), og hvis du tilmelder dig vores Black Friday mail liste, så får du først besked om alle vores gode tilbud!

Desuden er du med i konkurrencen om et af vores smarte varmeborde – altanbord og terrassevarmer i et! Værdi

Vi trækker en vinder den 2. december imellem alle som er på vores Black Friday mailing liste. Vinderen annonceres på vores Black Friday Facebook begivenhed.

Få vores Black Friday tilbud som én af de første

Følg med i vores Black Friday tilbud på din mail, og undgå at gå glib af noget - Samtidig deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til Altan-liv.dk.

Altan - black friday

Forlæng altansæsonen med vores skarpe tilbud

Mange mener at altansæsonen varer fra maj til august. Det er en fejl, mener vi! Der er ikke noget der hedder “udenfor altansæsonen” kun noget der hedder “forkert indretning”.

Men det kan koste mange penge at indrette sin altan så den er brugbar året rundt, så derfor har vi besluttet at give nogle helt vilde tilbud på vores lækre altantilbehør. Det gælder både for vores klassiske altanmøbler som fx altanborde og altanstole, men det gælder også for vores nye housedoktor produkter og lækre uldvarer.

Lys og varme giver hygge
Altanvarmere er en effektiv måde at forlænge altansæsonen på og der findes mange forskellige varianter. De kan stå på bordet, under bordet eller i hjørnet, hvis du vælger en af de store modeller.

Udover varme, giver de en hyggelig belysning på altanen – evt. kombineret med en af vores mange lyskæder.

Til hygge på altanen hører tæpper og lækre uldskind

Når altanen skal indtages udenfor sommermånederne, kan det være nødvendigt at have et tæppe omkring sig. Vores lækre tæppe fra Lovely Linen med ren uld på den ene side og hør på den anden, giver den helt optimale læ mod efterårets friske luft. Eller de flotte plaider fra House Doktor, som fås i mange forskellige moderne farver.

Hvis du samtidig vælger at lægge et lækkert fåreskind fra Shepard på din stol, kan du sidde til langt ud på efterårsaftenen, uden at fryse.

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.